the latest toughs.

tjugonio.

Kategori: allmänt.

 
 
var och bowlade på o'learys igår med annes familj. jag hade två mål: komma över 100 poäng samt att komma bättre än sexa. (vi var sju pers.) lyckades inte med något av dem. 
 
 
anne in action. (notera de enorma fönstren till vänster. det enda jag kunde fokusera på var "kasta inte ut klotet genom fönstret, kasta för i helvete inte ut klotet genom fönstret!")
 

efter att ha bowlat och ätit en göttig portabelloburgare så drog jag och anne (jonas kom sen.) till möllan, balthazar närmare bestämt. när vi var där senast så svimmade en kompis, så anne fick dra fram sina nursingskills. och det behövdes denna kvällen också. vi satt på uteserveringen och ser hur två män kommer släpandes på en redlöst full kille, och sätter honom vid en trappuppgång. och sen bara går därifrån?! en annan tjej ringde ambulans medan anne försökte få kontakt med honom och kolla så han inte tappade medvetandet. killen kunde inte säga var han bodde eller ens vad han hette. ambulansen kom snabbt och tog med honom sen. hoppas så att det gick bra, himla läskigt. 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: