the latest toughs.

femton.

Kategori: tv.

 
 
måste skriva lite om gårdagens game of thrones. (så spoileralert utfärdas här för alla som inte sett 3x03 än. och alla som inte sett lost s03, fringe s01 eller vampire diaries s01 och planerar att göra det.)
 
två saker. den första: att daenerys bytte bort en av sina drakar. jag anar dock att det antagligen finns någon catch här. antingen att hon kommer slakta hela staden med hjälp av sin nya crazy armé och ta tillbaka den. eller att drakarna endast kan lyda henne.
 
och den andra! herregud vilken chock sista scenen var. men som jag sa till anne, det är fortfarande bara den näst mest chockerande stympningsscenen som involverar en hand. säsongsavslutningen på första säsongen av vampire diaries tar priset där. har aldrig förr, eller senare för den delen, blivit så genuint chockad och överraskad av något i någon tvserie.
 
och när vi ändå är inne på stora chocker. kommer spontant att tänka på två andra scener. den första är i fringes första säsongsavslutning. när man får se walter på kyrkogården, och kameran vänder runt och man får se vems grav det är han besöker. såg verkligen inte den komma överhuvudtaget.
 
och klassikern såklart, från lost. sista avsnittet på tredje säsongen, när jack säger till kate "we where never supposed to leave. we have to go back, kate!" och man bara, herregud detta är en flashforward, inte en flashback som vanligt. 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: